Bilplåt - Bilplåtslageri. Lagar skador på plåt - Bilverkstad24

Bilplåt - Bilplåtslageri. Lagar skador på plåt - Bilverkstad24

Moderna bilar kräver moderna verkstäder.

Ett gediget hantverkskunnande i en modern anläggning utrustad med den senaste tekniken ger kvalite på arbetet.
Våran välutbildade personal arbetar utöver traditionellt bilplåtslageri även med moderna
material som exempelvis svetsning i plast.

Bilplåt har egentligen två innebörder. Det första som man tänker på är plåten som täcker karossen, men oftast när man använder ordet så är det en förkortning för bilplåtslageri. Och då är frågan vad en bilplåtslagare gör.

När det kommer till bucklor finns det olika specialverktyg som används för att räta ut dem. I vissa fall kan man dra ut bucklorna och i andra fall trycka ut dem. Men det kan även handla om att knacka ut dem (med ett hammarliknande verktyg). Oavsett hur det går till, så är det ändå alltid att rekommendera att lämna in bilen till en professionell bilplåtslagare, om det helt enkelt inte är så att bilen är gammal nog att gå i pension.

Intresseförfrågan

Lämna intresseförfrågan när din bil är i behov av Bilplåt / Bilplåtslageri.

Widells Bilplåt Västerås bilskador lackering försäkringsskador

Wikipedia information om Reparation

Reparation För filmen med samma namn, se Reparation (film).Reparation är tekniskt underhåll av skadade föremål och anordningar. Man kan exempelvis reparera cyklar, möbler, TV-apparater, bilar, hus, leksaker och rymdraketer. Saker som man inte reparerar (till exempel glödlampor, plastpåsar och gem) är engångsartiklar som byts ut när de går sönder. Reparation är en del av underhåll vilket även inkluderar förebyggande inspektioner och utbyte av utslitna komponenter. För reparation och underhåll finns ofta handböcker.

Wikipedia information om Plåt

Plåt Denna sida handlar om metallskivor, för valutaenheten plåt, se Plåtmynt, för fotografisk plåt, se Glasplåt.Plåt är en form på material, oftast av stål eller aluminium, som har en stor yta (bredd och längd), i förhållande till dess tjocklek (höjd). Plåt framställs genom valsning där materialet pressas mellan valsar till önskad tjocklek.