Bilverkstad Stockholm. Boka din bilservice hos - Bilverkstad24

Välkommen till Bilverkstad24 i Stockholm

När du lämnar in din bil hos oss på vår bilverkstad i Stockholm kan du känna dig trygg med att din bil hamnar i säkra händer.

Bilverkstad24 är en modern och välutrustad bilverkstad specialiserad på Volvo, SAAB, Mitsubishi, Opel, Kia, VW, Audi, BMW men tar även emot alla typer av bilmärken för både service och reparationer.

Välutbildad och erfaren personal

Hos oss kan du lita på att verkstadsjobbet utförs av en välutbildad mekaniker

Vi hjälper kunder i hela Stockholm

Hos oss får du snabb service och ett personligt bemötade. Välkommen att boka tid hos oss.

Kontrollerad Bilverkstad

Att välja bilverkstad genom Bilverkstad24 är en trygg kvalitetsstämpel.

Hitta rätt bilverkstad i Stockholm

Bara genom att välja en verkstad som är ansluten till Bilverkstad24, har du tagit ett steg i rätt riktning. Bilverkstad24 har anslutna bilverkstäder som är auktoriserade och till för både företag och privatpersoner.

Pris bilservice och bilreparation i Stockholm

Pris och kostnad för att anlita en bilverkstad i Stockholm kan skilja tusenlappar i arbetskostnad beroende på till vilken verkstad du lämnar in bilen i Stockholm. Pris för bilservice i Stockholm tar du lättast reda på genom att fylla i kontaktformuläret, då kommer offerter från olika bilverkstäder i Stockholm.

Utbildning bilmekaniker

Grundutbildningen för bilmekaniker/ fordonsmekaniker finns inom gymnasieskolan på Fordons- och transportprogrammet.
Andra områden Bilverkstad24 kan hjälpa till med i Stockholm:

Bilreparation
Bilreparation Stockholm Behöver din bil repareras? På Bilverkstad24 kan du få kostnadsförslag på service & reparation för din bil.

Bilservice
Bilservice Stockholm är viktigt för att hålla bilen i trim. För att bilförsäkringen ska gälla fullt ut ska bilen vara servad enligt serviceboken.

Reservdelar och bildelar
Reservdelar och bildelar Stockholm till din bil. Vi tillhandahåller bilreservdelar till de allra flesta bilmodeller kontakta oss så hjälper vi dig.

Service & reparation
Vi utför service och reparationer Stockholm av alla de slag på privatbilar och hela bilparker. Välkommen till Bilverkstad24 – din bilverkstad

Diagnos och felsökning
Diagnos och felsökning Stockholm. Krånglar din bil? Eller lyser en lampa som du behöver hjälp med? Vi hjälper dig med felsökning, diagnos och felkodsavläsning.

Däck och Fälgar
Billiga priser på Däck Stockholm, Fälgar, Sommardäck & Vinterdäck. Däck och fälg till din bil enligt dina önskemål, köp dina hjul billigt och tryggt.

Kamremsbyte
När ska du byta kamrem Stockholm? Remmen ska skiftas enligt ett intervall för kamremsbyte som din biltillverkare rekommenderar.

Avgassystem
Ett välfungerande avgassystem Stockholm leder bort avgaser från motorn, förbättrar bilens prestanda samt renar de avgaser som släpps ut.

Bilbelysning
Bilbelysning Stockholm. Visste du att det finns lagar på vilka lampor som du får och inte får kombinera i trafiken?

Bromssystem
Bromssystemet Stockholm är det system som används för att kunna bromsa ett fordon i rörelse. Man brukar säga att det finns tre typer av bromssystem.

Motordelar
Delar till motorn. Är det dags att serva din motor? Vi har ett brett utbud av motordelar Stockholm till bilen, oavsett modell och årgång.

Oljefilter
Oljefilter Stockholm till din bil är en viktig komponent. När bytte du oljefilter sist? Ett igensatt filter släpper förbi smuts som sedan cirkulerar tillbaka in i motorn.

Chassidelar
Chassidelar Stockholm till bilen är delar som påverkar bilens uppförande och köregenskaper. bump stops, avgasupphängningar, camberbultar är chassidelar.

Bilglas
BILGLAS Stockholm Vi byter och lagar bilglas där du befinner dig. Det är viktigt att laga stenskott snabbt, annars kan du behöva byta hela bilglaset.

Elsystem
Elsystemet Stockholm är en viktig del av din service på bilen. En bil som visar tecken på elektriska problem kan vara frustrerande.

Karosseri
karosskada Stockholm handlar om att rikta, återställa eller byta ut detaljer på en kaross. Bilskadereparatören jobbar med krockskadade fordon.

AC/ACC-utrustning
AC / ACC-utrustning Stockholm. Nästan alla bilar har luftkonditionering eller så kallad AC. Diagnostisering vid fel gör man med en grenrörsmätare.

Torkarblad
Torkarblad och vindrutetorkare Stockholm till din bil. Dåliga torkablad försämrar din sikt och detta ska alltid undvikas i trafiken, både för din och andras skull.

Offert bilverkstad
Offert bilverkstad Stockholm. Få prisförslag på ditt verkstadsbesök. Jämför bilverkstäder för att hitta den billigaste och bästa bilverkstan i din närhet.

Bokningssystem för bilverkstad
Bokningssystem för bilverkstad Stockholm. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som bilmekaniker Stockholm genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.Lediga jobb inom bilverkstad

Däckskiftare/Däckmontör sökes till Meca bilverkstad i Fridhemsplan

Nordic Carexperten AB

Stockholm

Vi på Meca Kungsholmen söker en driven person med högt tempo för att arbeta som däckskiftare un... mer

Reservdelsman sökes till anläggning i Segeltorp!

Aura Personal AB

Stockholm

Om tjänstenTa nästa steg i din karriär som Reservdelsman - en omväxlande och stimulerande roll... mer

Reservdelsman sökes till Kista!

Aura Personal AB

Stockholm

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan t... mer

Reservdelsman sökes till Spånga!

Aura Personal AB

Stockholm

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan t... mer

Reservdelsman sökes till Hagsätra!

Aura Personal AB

Stockholm

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan t... mer

Reservdelsman sökes till Älvsjö!

Aura Personal AB

Stockholm

Om tjänsten Är du intresserad av att arbeta både praktiskt, administrativt och socialt? Då kan t... mer

Har du B-körkort och trivs med fysiskt arbete?

Starfinder AB

Stockholm

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att byta däck på personbilar hos en av våra... mer

Däckskiftare till Upplands Väsby

Starfinder AB

Stockholm

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att skifta däck på bilar. Välkommen till oss!Arbetsuppgi... mer

Däckskiftare till Upplands Väsby

Starfinder AB

Stockholm

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att skifta däck på bilar. Välkommen till oss!Arbetsuppgi... mer

Däckskiftare till Upplands Väsby

Starfinder AB

Stockholm

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att skifta däck på bilar. Välkommen till oss!Arbetsuppgi... mer

Synonymer till bilverkstad
garage, bilstall, verkstad

Wikipedia information om Bilverkstad

Bilverkstad En bilverkstad är en plats där fordon bland annat repareras, servas och underhålls som utförs av en bilmekaniker eller en tekniker.

Wikipedia information om Stockholm

Stockholm Stockholm är Sveriges huvudstad och största stad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Stockholm ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Antalet invånare inom Stockholms kommun är nära 1 miljon, medan det i den kommunöverskridande tätorten finns över 1,6 miljoner. I Stockholms län (Stor-Stockholm) finns över 2,4 miljoner (2022). Staden anses traditionellt ha grundats i mitten av 1200-talet av Birger jarl. Platsen hade då fått strategisk betydelse i och med att landhöjningen medfört att utloppet från Mälaren runt stadsholmen blivit strömt som blev ett hinder för sjöfarten. Vid tiden för stadsprivilegierna 1436 hade staden blivit rikets största och ekonomiskt och strategiskt viktigaste och med 1634 års regeringsform, blev Stockholm formellt Sveriges förvaltningscentrum och huvudstad då kungahus, regering, riksdag och centralförvaltning därefter samlades permanent till staden. Staden växte först på stadsholmen, sedan på malmarna norr och söder därom. Först på 1900-talet expanderade staden söder och väster om stenstaden. Innerstaden fick sin karaktär av Lindhagenplanen från 1866. I Ytterstaden planlades förorterna efter andra världskriget enligt ABC-stadkonceptet utefter de nya tunnelbanelinjerna. Näringslivet i Stockholm domineras av tjänste- och servicesektorn. Många av det svenska näringslivets största företag har sitt huvudkontor förlagt till Stockholmsregionen. IT-branschen är betydande och programmerare är regionens vanligaste yrke (2015). Besöksnäringen är växande. Stockholms central är Sveriges största järnvägsknut. Kollektivtrafiken i Stockholm är väl utbyggd där Stockholms tunnelbana utgör grundstomme. I Stockholm finns flera universitet av världsklass, Karolinska institutet (medicin), Kungliga Tekniska högskolan, Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet. Stockholm har många nationella kulturinstitutioner och är en av världens mest museitäta städer med museer som Vasamuseet. De populäraste idrotterna är fotboll och ishockey där den mest kända arenan är Globen.

Bilverkstad i Stockholm

  Din Bilverkstad i Stockholm

  Besök vår webbplats och spana in våra anslutna företag!

  Vi är din personliga och kreativa Bilverkstad i Stockholm i Stockholm.

  Bilverkstäder i närheten av Stockholm

  Bilverkstad Stockholm

  Hitta Bilverkstad24 i din stad

  Bilverkstad i Stockholm: Omdömen hos Reco.se

  114 rekommenderade bilverkstäder i Stockholm kommun ; Speedy Bilservice Högdalen. 2,934 ; Mekonomen Bilverkstad Globen. 2,118 ; Speedy Bilservice Vällingby. 1,793 …

  Boka bilverkstad i Stockholm – få pris och jämför bilservice

  Lasingoo i Stockholm · Omdömen för några av Stockholms bästa bilverkstäder · Mekonomen Bilverkstad Stockholm Torsgatan · Diameco Uppsala AB · Speedy Bilservice …

  Hitta en bilverkstad i Stockholm – boka tid för service eller …

  Mekonomen-verkstäder i Stockholm · Mekonomen Bilverkstad Stockholm Valhallavägen 51-53 · Mekonomen Bilverkstad Stockholm Tulegatan 51 · Mekonomen Bilverkstad …

  Bilverkstad i Stockholm – Boka din bilservice hos Autoexperten

  Bilverkstad Stockholm ; Alan Bilservice. Stockholm · 08-673 38 XX ; Mattsons Auto Center. Stockholm · 08-651 77 XX ; Via Bilservice AB. Stockholm · 08-644 26 XX …

  Bilservice Stockholm | Serva bilen på en Godkänd Service …

  Professionell bilservice med kvalitétsprodukter till en bra kostnad i Stockholm. Vi utför service på bilar från alla märken. boka en tid nu.

  OKQ8 Bilverkstad i Stockholm

  OKQ8 Bilverkstad i Stockholm. Vi erbjuder service och reparation enligt biltillverkarens föreskrifter och dessutom kan du få hjälp med byte och montering av …

  Här är Sveriges 20 bästa bilverkstäder – Expressen

  28 mars 2018 — 1. Atair Motors AD, Norsborg – 4,978 (av 5) i snittbetyg · 2. Speedy Bilservice, Vasastan – 4,925 · 3. Qanadelo Autoservice, Huddinge – 4,923 · 4.

  MECA Bilservice – Bilverkstad nära dig! – MECA.SE

  MECA – Vi förstår bilar. Vi förstår dig. Boka bilservice till fast pris på en bilverkstad nära dig. Vi har ca 400 bilverkstäder som erbjuder service av din …

  Bilverkstad Sätra – Skadeverkstad Stockholm – Werksta

  Bilverkstad i Sätra, Stockholm för skadereparationer på din bil. Boka tid online för skadebesiktning eller bilreparation på Werksta.

  Bilverkstäder i Stockholms län – Bilverkstad.eu

  Vi har hittat 1010st bilverkstäder i Stockholms län och här hittar du information som ex. telefonnummer, adress, hemsida till din bilverkstad.