Bilverkstad Uppsala. Boka din bilservice hos - Bilverkstad24

Välkommen till Bilverkstad24 i Uppsala

När du lämnar in din bil hos oss på vår bilverkstad i Uppsala kan du känna dig trygg med att din bil hamnar i säkra händer.

Bilverkstad24 är en modern och välutrustad bilverkstad specialiserad på Volvo, SAAB, Mitsubishi, Opel, Kia, VW, Audi, BMW men tar även emot alla typer av bilmärken för både service och reparationer.

Välutbildad och erfaren personal

Hos oss kan du lita på att verkstadsjobbet utförs av en välutbildad mekaniker

Vi hjälper kunder i hela Uppsala

Hos oss får du snabb service och ett personligt bemötade. Välkommen att boka tid hos oss.

Kontrollerad Bilverkstad

Att välja bilverkstad genom Bilverkstad24 är en trygg kvalitetsstämpel.

Hitta rätt bilverkstad i Uppsala

Bara genom att välja en verkstad som är ansluten till Bilverkstad24, har du tagit ett steg i rätt riktning. Bilverkstad24 har anslutna bilverkstäder som är auktoriserade och till för både företag och privatpersoner.

Pris bilservice och bilreparation i Uppsala

Pris och kostnad för att anlita en bilverkstad i Uppsala kan skilja tusenlappar i arbetskostnad beroende på till vilken verkstad du lämnar in bilen i Uppsala. Pris för bilservice i Uppsala tar du lättast reda på genom att fylla i kontaktformuläret, då kommer offerter från olika bilverkstäder i Uppsala.

Utbildning bilmekaniker

Grundutbildningen för bilmekaniker/ fordonsmekaniker finns inom gymnasieskolan på Fordons- och transportprogrammet.
Andra områden Bilverkstad24 kan hjälpa till med i Uppsala:

Bilreparation
Bilreparation Uppsala Behöver din bil repareras? På Bilverkstad24 kan du få kostnadsförslag på service & reparation för din bil.

Bilservice
Bilservice Uppsala är viktigt för att hålla bilen i trim. För att bilförsäkringen ska gälla fullt ut ska bilen vara servad enligt serviceboken.

Reservdelar och bildelar
Reservdelar och bildelar Uppsala till din bil. Vi tillhandahåller bilreservdelar till de allra flesta bilmodeller kontakta oss så hjälper vi dig.

Service & reparation
Vi utför service och reparationer Uppsala av alla de slag på privatbilar och hela bilparker. Välkommen till Bilverkstad24 – din bilverkstad

Diagnos och felsökning
Diagnos och felsökning Uppsala. Krånglar din bil? Eller lyser en lampa som du behöver hjälp med? Vi hjälper dig med felsökning, diagnos och felkodsavläsning.

Däck och Fälgar
Billiga priser på Däck Uppsala, Fälgar, Sommardäck & Vinterdäck. Däck och fälg till din bil enligt dina önskemål, köp dina hjul billigt och tryggt.

Kamremsbyte
När ska du byta kamrem Uppsala? Remmen ska skiftas enligt ett intervall för kamremsbyte som din biltillverkare rekommenderar.

Avgassystem
Ett välfungerande avgassystem Uppsala leder bort avgaser från motorn, förbättrar bilens prestanda samt renar de avgaser som släpps ut.

Bilbelysning
Bilbelysning Uppsala. Visste du att det finns lagar på vilka lampor som du får och inte får kombinera i trafiken?

Bromssystem
Bromssystemet Uppsala är det system som används för att kunna bromsa ett fordon i rörelse. Man brukar säga att det finns tre typer av bromssystem.

Motordelar
Delar till motorn. Är det dags att serva din motor? Vi har ett brett utbud av motordelar Uppsala till bilen, oavsett modell och årgång.

Oljefilter
Oljefilter Uppsala till din bil är en viktig komponent. När bytte du oljefilter sist? Ett igensatt filter släpper förbi smuts som sedan cirkulerar tillbaka in i motorn.

Chassidelar
Chassidelar Uppsala till bilen är delar som påverkar bilens uppförande och köregenskaper. bump stops, avgasupphängningar, camberbultar är chassidelar.

Bilglas
BILGLAS Uppsala Vi byter och lagar bilglas där du befinner dig. Det är viktigt att laga stenskott snabbt, annars kan du behöva byta hela bilglaset.

Elsystem
Elsystemet Uppsala är en viktig del av din service på bilen. En bil som visar tecken på elektriska problem kan vara frustrerande.

Karosseri
karosskada Uppsala handlar om att rikta, återställa eller byta ut detaljer på en kaross. Bilskadereparatören jobbar med krockskadade fordon.

AC/ACC-utrustning
AC / ACC-utrustning Uppsala. Nästan alla bilar har luftkonditionering eller så kallad AC. Diagnostisering vid fel gör man med en grenrörsmätare.

Torkarblad
Torkarblad och vindrutetorkare Uppsala till din bil. Dåliga torkablad försämrar din sikt och detta ska alltid undvikas i trafiken, både för din och andras skull.

Offert bilverkstad
Offert bilverkstad Uppsala. Få prisförslag på ditt verkstadsbesök. Jämför bilverkstäder för att hitta den billigaste och bästa bilverkstan i din närhet.

Bokningssystem för bilverkstad
Bokningssystem för bilverkstad Uppsala. Låt dina kunder enkelt boka tider på din hemsida när det passar dem.

Fakturera utan företag
Fakturera utan företag som bilmekaniker Uppsala genom att ansluta dig till Revisor24. Börja frilansa och slipp krångel med egen firma.Lediga jobb inom bilverkstad

Vi på Bildemo behöver stärka upp vårt team med AC-Tekniker/ Däckmontör

Upplands Bildemontering AB

Uppsala

Om arbetet Du jobbar i huvudsak med service, reparation och felsökning av bilars AC-System. Under d... mer

Synonymer till bilverkstad
garage, bilstall, verkstad

Wikipedia information om Bilverkstad

Bilverkstad En bilverkstad är en plats där fordon bland annat repareras, servas och underhålls som utförs av en bilmekaniker eller en tekniker.

Wikipedia information om Uppsala

Uppsala Uppsala (uttal ) (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort med 166 698 (2020-12-31) invånare i tätorten, medan hela kommunen har cirka 241 000 invånare (2022). Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan. Uppsala universitet, grundat 1477, är det äldsta sätet för högre utbildning i Norden.

Bilverkstad i Uppsala